Pepino
0 tuotetta
0.00EUR
Etusivu Toimitusehdot Maksutavat Palautukset Tietosuoja Ota yhteyttä Kirjaudu Oma tili
Lähetämme sinulle sähköpostia kerran kuussa uutuuksistamme ja tarjouksistamme.
Yritysinfo
Belly Bandit UKK
Kupongit ja edut
Tilaaminen
Maksaminen
Toimitukset
Palautukset
Rekisteriseloste
Yhteistyökumppanit
Värityskuvat
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
Pikku-ruu kantoliina  55.00EUR

Pikku-ruu on ensimmäinen suomalainen trikooliina. Pikku-ruu on lapsen ja kantajan (usein äidin) yhteinen vaate. Lapsi on äidin sylissä lämpöisessä ja turvallisessa pesässä, äiti taas saa kätensä vapaaksi, mutta voi silti pitää lasta sylissään ja lähellään.

Pikku-ruu on arjen helpotus. Vauva joka kaipaa viihdykettä, syliä tai vaikkapa sairastaa, on usein tyytyväinen kantoliinassa. Pikku-ruu tuo turvallisen aikuisen lähelle, ja sylistä on hyvä katsella maailmaa. Pikku-ruu toimii sekä sisällä että ulkona. Pikku-ruun voi solmia ulkovaatteiden alle, niin, että lapsi jää takkisi sisään lämpimään, tai ulkovaatteiden päälle, jolloin lapsi on helppo nostaa leikkimään. Autoillessa et tarvitse enää rattaita mukaan, koska turvaistuimesta lapsi on helppo nostaa kantoliinaan. Samoin monet kokevat kantoliinan rattaita helpommaksi vaihtoehdoksi bussissa.

Pikku-ruu on ylellisyysväline. Koska lasta on helpompi pitää lähellä, tulet pitäneeksi häntä enemmän lähelläsi. Todennäköisesti opit nopeammin tulkitsemaan lastasi, ja molempien elämä on hauskempaa ja helpompaa. Lapsi nauttii saadessaan rajattomasti läheisyyttä. Pienet vauvat kaipaavat paljon lämpöä ja turvaa. Isommat lapset kaipaavat virikkeitä. Pikku-ruu täyttää nämä tarpeet. Nyt lapsen virikkeenä voi olla koko maailma, ja sinun liikkumisesi on helpompaa.

Pikku-ruu on mukava päällä. Oikein käytettynä kantoliina ei rasita kantajan eikä lapsen selkää. Pehmeä kangas on miellyttävän tuntuinen, mutta silti kestävä. Lapsen paino jakautuu tasaisesti, eikä joustava materiaali paina mistään. Pikku-ruussa ei ole solkia, neppareita, saumoja tai mitään muutakaan, joka voisi painaa kantajaa tai kannettavaa. Pehmyt Pikku-ruu soveltuu monen kokoisten lasten kantamiseen keskosesta niin isoksi, että lapsi jaksaa kävellä jo itse. Varsinaista painorajaa Pikku-ruussa ei ole, mutta jossakin vaiheessa isoa lasta kannettaessa alkavat tietysti aikuisen jalat väsyä, nehän kantavat molempien painon. Tällöin lapsi kuitenkin on jo valmis kävelemään itsekin.

Kantoliinan mukana saat kattavat käyttöohjeet.

Vaihtoehdot:
Väri:
   
Tuote on lisätty luetteloomme perjantaina, 30. marraskuuta, 2012.
Arviot Arviot
Määrä:
Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Carriwell saumattomat imetysliivit
Carriwell saumattomat imetysliivit
26.95EUR 16.17EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk
Osta nyt
Esprit äitiystoppi
35.95EUR 10.79EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk
Osta nyt
Belly Pants
55.95EUR 27.98EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk
Osta nyt
Carriwell Maternity Tukivyö/-vaate
14.50EUR 7.25EUR
Osta nyt
Seraphine äitiyshousut, Smart
69.95EUR 32.24EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk
Osta nyt
Äitiystregginsit
75.00EUR 37.50EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk
Osta nyt
Copyright © 2012 Pepino | Verkkokaupan perustaminen: Evolution Solutions Oy